Nji i vdekun dhe 9 të lënduem n’aksidente

Policia e Kosovës ka raportue se gjatë 24 orëve të fundit ka ndodh nji aksident me pasoja fatale, 9 me persona të lenduem dhe 46 të tjera me dame materiale.

Ndërsa ndaj të gjithë pjesëmarrësve në komunikacion që kanë thye rregullat, policia ka shqiptue 887 gjoba kundërvajtëse.

 

Shperndaje në: