Nji i vramë dhe tre të plagosun n’afërsi të qendrës së votimit në California

Nji person u vra dhe tre te tjere jane plagose mbas te shtanave ne afersi te qendres se votimit Azusa ne California, transmeton Rrokum.TV nga CNN.

Personi i vrame vdiq mbasi u dergue ne spital.