Nji javë mbas vdekjes, Zyra e Kryeministrit e merr nji vendim për ish-Kryeministrin (foto)

Nesër dhe pasnesër(29-30 Gusht) në ndërtesën e Qeverisë ka m’u hapë Libri i Zisë për ish-Kryeministrin Bajram Rexhepi.

Simbas nji njoftimi nga Zyra e Kryeministrit, Libri i Zisë gjatë dy ditëve ka me qenë i hapun dhe ka me qenë i hapun prej orës 9:00 deri n’orën 12:00

Bajram Rexhepi ka vdek të Hanën e kalueme (21 Gusht) në nji spital të Turqisë mbasi që në Prillin e kaluem kishte pësue sulm në tru.