Nji person në Tiranë po kercënon me vetëvrasje (Live -Video)

Nji person në Tiranë ka kercenue me vetëvrasje në Ish-stadiumin Qemajl Stafa.

Simbas pamjeve nga vendi i ngjarjes ai asht i moshës së re.

Ky person simbas raportimeve të mediave asht në gjendje të veshtirë ekonomiko-sociale.

“Nuk kam bukë për me ngranë”, ka thanë ai.

Në vend ngjarje kanë dal policia dhe zjarrfikësit.

Videon mundeni me pa live KETU.