Obama në mbështetje të Erdogan

Lajmi i fundit qe vjen nga SHBA raporton se Presidenti i SHBA’ve, Barack Obama ka dale me deklarate publike, ku ka ftue qytetaret e Turqise dhe tana palet qe me respektue vullnetin e popullit, qe ka dale nga zgjedhjet e lira dhe demokratike, transmeton Rrokum.TV.

Obama ka ba thirrje qe me u respektue Presidenti Erdogan, qe ka dale fitues nga zgjedhjet e lira.

Shperndaje në: