Obama për herë të fundit dhez pemën e Kshnellave në Shtëpinë e Bardhë

Barack Obama së bashku më bashkëshorten Michelle dhe çikën Sasha kanë dhezë për herë të fundit pemën e Kshnellave në “Shtëpinë e Bardhë” për familjen Obama.

“Gëzue festat të gjithëve juve, Eva Longoria, faleminderit për mikpritjen e mrekullueshme, Kelly Klarkso të duem, (Gëzue Festat) të gjithëve kush asht këtu sonte dhe të gjithëve që po na kqyrin nga shtëpitë. tash asht zyrtarisht koha që me dhezë këtë pemë”, tha Presidenti n’ikje.

Shperndaje në: