Obama-Putin, qe çka folën për Sirinë!

obaamaputinn

Presidenti rus, Vladimir Putin dhe homologu i tij amerikan, Barack Obama, ranë dakord për forcimin e armëpushimit në Siri.

Marrëveshja u arritë të Hanën gjatë nji bisede telefonike mes dy krenëve të shteteve, bani me dije Kremlini.

“Dy presidentët diskutuen me hollësi situatën në Siri tue konfirmu sidomos vëmendjen e tyne për forcimin e armëpushimit në vend, fryt i nji nisme ruso-amerikane, si edhe hymjen në vend të ndihmës humanitare”, saktësoi Kremlini me anë të nji komunikate.