O’Connell: Merruni me korrupcionin, mos humbni kohë me Demarkacionin

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, në intervistën dhanë gazetës “Zëri”, thotë se nuk e mbështet asnji politikan dhe se ka deklarue haptazi disa herë se duhet të ndryshojë mentaliteti politik me votë dhe jo me ndërhymjen e ndërkombëtarëve.

Ai thotë se Kosova ka humbë shumë kohë tue u marrë me tema, të cilat nuk janë problem, siç asht Demarkacioni.

Derisa po flasim për këto tema, askush nuk po merret me korrupcionin, papunësinë e problemet tjera reale që ka Kosova.