O’Connell: Nepotizmi asht kancer dhe e mbyt shtetin. Mustafa e Veseli pranojnë se ka nepotizëm në punësime

O’Connell: Nepotizmi asht kancer dhe e mbyt shtetin. Mustafa e Veseli pranojnë se ka nepotizëm në punësime

Shperndaje në: