Opozita e nguc Hysenin me llaser

Gjate fjalimit ne foltoren e Kuvendit te Ministrit te Mbrendshem, Skender Hyseni, opozita e nguc dhe e tall tue ia drejtue driten llaserike te kuqe neper ftyre.

Hyseni, e perfundon fjalimin tue e injorue kete gjest te opozites dhe tue e pranue ne buzeqeshje si truk dhe provokim te zakonshem te opozites.