Opozita pyet qytetarët: Pse nuk duhet me u zgjedh Thaçi President?

Opozita, nëpër tendat që i kane vendos në sheshin “Ibrahim Rugova” dhe “Skënderbeu”, e kane shkrue pyetjen “Pse nuk duhet me u zgjedh Thaçi President”.
Përgjigjet e tyne, qytetarët munden me i shkrue te tendat në shesh.
Në fotografitë ma poshtë mundeni me i pa përgjigjet e qytetarëve:

 

opozita opozita2 opozita3

Shperndaje në: