Pacolli ban thirrje për zhbllokimin e institucioneve

Na mbetet me vazhdue rrugën e zgjidhjes parlamentare të situatës.

Prandaj duhet me pritë që subjekti, në këtë rast Koaliconi PAN, që ka të drejtën kushtetuese me propozue kandidatin për Kryeparlamentar dhe pastaj të kryhet pjesa tjetër e procesit të konstituimit.

Kështu u shpreh deputeti i AKR’s, pjesë e Koalicionit LAA, Behgjet Pacolli.

Ai bani thirrje që të hiqen inatet dhe të zgjidhet nyja, që ka bllokue të gjitha institucionet e vendit.

Pacolli nuk u deklarue qartë nëse ka me votue Kadri Veselin për Kyetar të Kuvendit.