Pacolli takon Picula’n e Panzeri’n, çka thotë për vizat

Ministri i Jashtëm i Kosovës në vazhdën e vizitës të cilën asht tue e zhvillue në Bruksel, ka takue kryesuesin e Delegacionit për Kosovën në Parlamentin Europian, Tonino Picula dhe raportuesin në hije për Kosovën, Pier Antonio Panzeri.

Gjatë këtij takimi Pacolli ka thanë se liberalizimi i vizave për Kosovën, asht nji sfidë e cila duhet m’u tejkalue.

Ai ka falënderue Parlamentin Europian për mbështetjen e palëkundun ndaj Kosovës.