Pamje dramatike kur shqiptarët konfrontohen me ushtarët serbë në mes t’udhës, viti 1999 (video)

Kjo video dramatike tregon momentin kur ushtarët serbë për pak kishin vra nji shqiptar tue qëllue n’hava, dhe ishin ushtarët gjermanë të KFOR’it ata që parandaluen konfliktin mes shqiptarëve dhe ushtarëve serbë, të cilët po tërhiqeshin nga qyteti i Prizrenit.

Ushtarët gjermanë ndërhynin dhe forcat serbe u tërhoqën në rrugë tue ecë mbrapa.

Banorët thanë se paraushtarakët serbë po kallnin dhe plaçkitnin shtëpi në nji pjesë të qytetit para tërheqjes.

Shperndaje në: