Pamje nga vërshimet në Mitrovicë

Në fotografitë ma poshtë i keni pamjet nga vërshimet e sotme në Mitrovicë. Vërshimet erdhën si shkak i daljes nga shtati i lumit Sitnica, për të cilën autoritetet e komunës paten lajmërue ma herët.

Rrugët ma të prekuna janë“Lagjja e Doktorëve” me “Kroin e Vitakut” në veri të qytetit, ku gjysa e rrugës së asfaltueme asht shemb tanësisht dhe paraqet rrezik për qarkullimin e njerëzve dhe veturave.

 

m1 m2 m3 m4 m5