Pamje shokuese, qysh autobusat e Tiranës i merr uji (video)

Kanë mjaftue reshjet si parashikohej dhe tanë vendi me u kthye në nji kënetë të madhe.

Rrugët plot ujë, nji trafik i randuem dhe urbanët që shfaqnin mungesa të theksueme.

2-tiranauji

Këto pamje janë shokuese, ku urbani i Vorës dhe Paskuqanit asht mbulue nga uji.

Ashtu si duket edhe nga pamjet e maposhtme, i gjithë urbani asht mbushë me ujë, tue krijue veshtirësi dhe mbrenda saj.

 

 

 

Shperndaje në: