Pamje të papublikueme nga 18 Qershori 1999, Dita e çlirimit të Skenderajt (video)

Qysh ka qenë Skenderaj para 18 vjete, ditën kur qyteti dhe banorët që vuejtën aq shumë, për herë të parë e ndien lirinë? RTK ka sigurue pamje ekskluzive të xhirueme më 18 Qershor 1999, pak minuta mbasi ushtria dhe policia serbe u larguen dhe vendin e tyne e nxunën çlirimtarët.

Kqyreni për ma shumë videon nalt.