PAN kërkon 2 orë pauzë për votimin e Kryeparlamentarit

Deputeti i PAN’it Enver Hoxhaj ka kërkue m’u shty për dy orë pika e rendit të ditës për zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit.

Hoxhaj asht arsyetue se asht koha e drekës dhe ju duhen 2 orë pauzë.

Kryesuesi i Kuvendit Adem Mikullovci, e ka kundërshtue propozimin.