Papa: Besoni n’Zot e jo n’horoskopa!

Të Diellen, Papa Francesco, përsëriti nji mesazh që shpesh e ka paralajmërue, kundër vendosjes së besimit në horoskope dhe pasuni, e jo në Krishtin, i cili asht e vetmja siguri e vërtetë që na merr gjatë kohëve të gjykimit dhe errësinës, simbas Papes.

“Kur na nuk i përmbahemi Fjalës së Zotit, por konsultohemi me horoskope, fillojmë të fundosemi”, tha Papa, transmeton Rrokum.TV