Paqarada: Nuk asht tragjike, Brazili i ka hangër 7 golla

Leart Paqarada nuk e konsideron tragjike humbjen e Kosovës ndaj Kroacisë.

Ai beson që ekipi ka me u këndellë shumë shpejtë.

“Brazili ka pësue 7 golla. Asht humbje që ndodh në futboll. Duhet ta çojmë kryet naltë dhe të motivohemi për ndeshjen e radhës”, deklaroi Paqarada.

Shperndaje në: