Para Kuvendit deri të dihet se nuk asht futë në rend dite Demarkacioni

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje ka qenë i pari ai i cili ju asht drejtue protestueseve të mbledhun para objektit të Kuvendit të Kosovës.

“Mbas nji viti argumentesh, mbas protestave, mbas argumenteve e peticioneve, dje edhe shkencërisht u vërtetu se komisioni ka mashtrue qytetarët dhe shtetin tonë sepse ky demarkim i falë Malit të Zi 8200 hektar”, ka thanë Sejdiu.

“8200 hektar nuk i falim, demarkimin mund ta bajmë por me nji komision i cili punon n’interesat e Kosovës”, ka shtue ai.

Sejdiu ka deklarue se kanë me qëndrue para Kuvendit derisa të sigurohen se nuk asht futë në rend dite Demarkacioni.

 

protestaaasejdiu