Paralajmërimi i BBC: Qe sa priten me u rritë temperaturat në Ballkan

Europa po përjeton nxehtësinë ma ekstreme ndër dekada, ndërkohë që temperaturat pritet të shkojnë mbi 42 °C.

“BBC” raporton se temperaturat e nalta në Europën qendrore dhe Ballkan priten me u rritë në ditët në vazhdim.

Vala e nxehtësisë pritet me zgjatë deri të paktën të Hanën, simbas “Meteoalarm”.

26 qytete europiane kanë publikue paralajmërime shëndetësore.