Parlamenti irakian ndalon alkoholin

Parlamenti irakian ka ba nji votim befasues te Shtunen, gja qe ka ngjalle reagime te ndryshme, kryesisht nga minoritetet qe jetojne ne kete shtet.

Deputetet irakiane kane votue per ndalimin e shitjes, importin dhe prodhimin e alkoholit.

Arsyetimi per kete ligj asht ba ne baze te asaj se kjo ndalohet edhe me Islam.

Shperndaje në: