Partitë politike veç edhe nji ditë afat për dorëzimin e listave

Zgjedhjet Lokale

Partitë politike kanë edhe nji ditë afat për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet lokale, të cilat mbahen me 22 Tetor.

Kështu ka ba të ditun zadhanësi i Komisionit Qendror Zgjedhor, Valmir Elezi, tue theksue se ky institucion pret nga subjektet politike që t’i dorëzojnë emnat për kandidatë për kryetarë të komunave dhe asamblistë komunal deri të Martën (22 Gusht) në orën 24:00.