PDK mbledh Kryesinë, çka pritet prej saj!

Kryesia e PDK’s ka nisë mbledhjen e thirrun për n’orën 11:30

Takimi po mbahet në selinë qendrore të PDK’s.

I pranishëm në takim asht edhe lideri i PDK’s Kadri Veseli dhe Hajredin Kuçi.

Mbas këtij takimi, kryetarët e degëve të PDK’s mbajnë mbledhje n’ora 13:00.