PDK mbledhet n’orën 10:00

PDK

Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës, pritet të mbledhet n’orën 10:00, për me diskutue rreth seancën se sotme të thirrun nga kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci, raporton ‘Indeksonline’.

Partia e Kadri Veselit ka paralajmërue mbramë se nuk ka me marrë pjesë në këtë seancë për faktin se ajo asht ftue në mënyre arbitrare dhe pa konsultim me partitë politike.