PDK nesër hap fushatën zgjedhore në Drenas

Partia Demokratike e Kosovës, ka ba të ditun se nësër më 28 Nandor  ka me hap fushatën zgjedhore në qytetin e Drenasit.

Kandidat i kësaj partie asht Ramiz Lladrovci.

Ky asht njoftimi i plotë i PDK’s:

“PDK neser, 28.11.2016, fillon hapjen e fushatës zgjedhore për kryetarin e Drenasit, me kandidatin Ramiz Lladrovci.

Vendi: Korroticë e epërme, hotel “Princess Ana benz”, Drenas

Ora: 15:00

Për të gjitha mediet e interesuara, për të përcjellur këtë ngajrje, transporti është i organizuar nga Partia Demokratike e Kosovës, dhe ekipet e mediave duhet të jenë te selia e PDK-së, në Prishtinë, në ora 14:00”, thuhet në njoftim.