PDK po mban mbledhjen e Kryesisë

Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës asht tue mbajt mbledhje që nga ora 10:00 e mëngjesit, për me diskutue lidhun me rezultatin e zgjedhjeve të 11 Qershorit.

Burime mbrenda Partisë Demokratike të Kosovës, bajnë të ditun për Telegrafin se mbledhja asht tue u mbajt që nga ora 10:00 në selinë qendrore të PDK’s.

Në mbledhje po diskutohet lidhun me gjendjen në parti dhe rezultatin e zgjedhjeve të 11 Qershorit.

 

Shperndaje në: