Pendarovski: Ahmeti e Gruevski janë vllazën në pare

VMRO-DPMNE dhe BDI, 10 vjet po i ndajnë tenderët, Gruevski dhe Ahmeti janë vllazën në pare. Të ballafaquem me faktin se s’kanë asnji rezultat mbasi tentojnë me shkaktue tensione ndëretnike. Megjithatë, këto “filma” të tyne nuk kalojnë, – theksoi Stevo Pendarovski në nji takim me qytetarët në Vrapçishtë.

Pendarovski foli edhe për zgjedhjet e Qershorit.

“Para se me ardh 5 Qershori duhet me u plotësue tana kushtet për zgjedhje të ndershme dhe demokratike”.

pendarovski