Për 24 orë, 11 t’arrestuem në Kosovë (foto)

arrestimi

Policia e Kosovës nëpërmjet raportit të 24 orëshit për ngjarjet në Kosovë njofton se ka arrestue 11 persona, ka shqiptue 887 tiketa në trafik, 7 persona janë në mbajtje dhe 27 aksidente kanë ndodhë pa lëndime.

pk-jaaa

Shperndaje në: