Për atentat ndaj Vucic, arrestohet nji person!

Zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Mbrendshme të Serbisë kanë arrestue nji person i cili dyshohet për atentatin ndaj kryeministrit Aleksandar Vuic.

Personi asht arrestue në zonën e Banja Lukës dhe asht dorëzue në gjykatën e Bosnës për me përcaktue ekstradimin.

Kujtojmë se pranë shtepisë së Vucic’it asht gjetë nji arsenal armësh.  Katër granata dore dhe 100 fishekë.

 

 

Shperndaje në: