Për Bajram, policia arrestoi 11 persona!

Policia e Kosovës ka raportue se gjatë 24 orëve të fundit janë arrestue 11 persona për vepra të ndryshme penale.

Simbas policisë, prej t’arrestuemve, pesë janë dërgue në mbajtje ndërsa të tjerët janë lirue në procedurë të rregullt.

 

Arrestimet janë krye në të gjitha rajonet e vendit për vepra dhe incidente të ndryshme.