Për çka rrefehen sot Skender Hyseni e Shpend Maxhuni

Ministri i Punëve të Mbrendshme, Skënder Hyseni dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni, ka me raportue sot para komisioneve të ndryshme në Kuvendin e Kosovës.

Derisa ministri Hyseni ka me raportue para Komisionit për Integrime Europiane, Shpend Maxhuni, ka me raportue para Komisionit për Punë të Mbrendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Kurse, para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, ka me raportue ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku.

Simbas njoftimit të Kuvendit të Kosovës, Zharku ka me raportue për zhvillimet në fushëveprimtarin e ministrisë, në realizimin e prioriteve në aspektin buxhetor për këtë vit dhe vitin e ardhshëm.

 

Shperndaje në: