“Për drejtësi”, marshi protestues në Kumanovë për Almirin e vogël

Mija protestues në Kumanovë janë nisë drejt Gjykatës për me shpreh revoltën për ngjarjen e Almirit të vogël të organizueme nga organizata joqeveritare “Zani”.

Që të respektohen rregullat e protestës dhe ata të jenë paqësore, ndërkaq nga politikanët kanë kërkue që të mos dalin në rendin e parë të marshit.

Simbas paralajmërimeve, pritet që të bllokohen rrugët para Gjykatës, Komunës dhe Stacionit policor.

Protesta mban moton “Për Drejtësi”.

 

3-marshi

 

4-marshiii