Për hapjen e qendrës për të drejtat e grave në Drenas, i lumtun edhe ambasadori Greg Delawie

Sot asht ba hapja e qendrës për të drejtat e grave në Drenas.

Kjo qendër ka për qëllim përfaqësimin e mbështetjes konkrete për të drejtat e grave në Kosovës.

Iniciativa u mbështet edhe nga ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie.

Ai tha se kjo qendër e re përfaqëson mbështetje dhe të drejtën e grave në Kosovës tue shtue se asht i lumtun për këtë hapje, sepse simbas tij, kjo ngrit zanin e grave dhe rrite respektin ndaj viktimave të luftës.

delawie delawie1