Për here të parë si shtet, në Shqipni nesër nis punimet Samiti i NATO’s

Prej nesër n’Shqipni, për herë të parë në historinë e saj si shtet, nis punimet Samiti tre ditor i NATO’s.
Në krye të delegacionit të Kosovës, ka me qene nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti, i cili tash e nji kohë drejton këtë delegacion.

Në Samitin e NATO’s në Tiranë, ndër të tjera ka me u diskutue edhe për këto tema: Siguria globale, përfshi atë rajonale; Roli i NATO’s në Afganistan; Çashtja e Ukrahinës dhe Kinës; Lufta kundër terrorizmit, me theks të veçantë kundër ISIS-it; etj.