Për lamjen e kerreve, keni me u befasue sa pare harxhon Isa Mustafa! (dokument)

Zyra e kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, ka planifikue me shpenzue 6 mijë e 500 euro, me i pastrue kerret e Qeverisë.

Në përshkrimin e dhanë, të publikueme në faqen e KRRPP’s, thuhet se janë parapa me u pastrue kerret mbrenda e jashtë.

“Shërbime të pastrimit të automjeteve (50 automjete), larja e jashtme dhe e brendshme brenda vitit, shërbime të pastrimit të automjeteve (50 automjete), larja e jashtme e brendshme e karrigeve dhe motorit brenda vitit”, thuhet në përshkrimin e landës.

Ky njoftim në faqen e KRRPP’s, asht ba me 24 Tetor të këtij viti.

 

paret

 

 

Shperndaje në: