Për MSA’n dhe liberalizimin e vizave, Veseli diskutoi edhe me anëtarët e Parlamentit Danez nga Komiteti për Çashtje Europiane

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, priti sot në takim anëtarët e Parlamentit Danez nga Komiteti për Çashtje Europiane.

Veseli përmes nji postimi në Facebook tha se kanë diskutue për MSA’n dhe procesin e liberalizimit të vizave.

Një takim miqësor me anëtarët e Parlamentit Danez, nga Komiteti për Çështje Evropiane, diskutuam për procesin e Stabilizim-Asociimit, përparimin e vendit tonë në procesin e liberalizimit të vizave si dhe për hapat e mëtutjeshëm drejt euro-integrimit”, shkruejti ai.

veseli