Përfaqësuesit e Pejës, Deçanit dhe Rugovës s’lejohen në debatin për demarkacion

Përfaqësuesit e komunës së Pejës, Deçanit dhe Rugovës nuk po lejohen me marrë pjesë në debatin për demarkacionin.

Sigurimi i Kuvendit nuk lejoi hymjen e tyne, mbasi u tha se nuk janë të ftuem në debat.

 

2-rugova

 

3-rugova