Përfundoi mbledhja që i paraprinë debatit për Demarkacionin

Ka përfundue mbledhja konsultative e kryesisë së Kuvendit të Kosovës ku janë diskutue detajet dhe përmbajtja e debatit të së Mërkurës për Demarkacionin.

Në mbledhjen e thirrun nga Kryetari Kadri Veseli, përveç anëtarëve të kryesisë, pjesëmarrës ishin edhe disa nga iniciuesit e debatit, Shpëtim Bulliqi i LDK’s, Nait Hasani i PDK’s, etj..

Për debatin e nesërm asht thanë se i asht dërgue ftesa 120 deputetëve dhe 83 mysafirë të tjerë.

Debati për Demarkacionin pritët të nis nesër në orën 10:00 në Kuvendin e Kosovës.

Shperndaje në: