Perfundon inaugurimi i Thaçit President

ingaurimithaciii

Mbas rreth nji ore, ka përfundu ceremonia e inaugurimit të Hashim Thaçit president.

Tanima të ftuemit e shumtë, personalitete nga rajoni, bota dhe vendi kanë fillue të largohen nga sheshi Skenderbeu, ku u mbajt kjo ceremoni e para e këtij lloji në Kosovë.

Në këtë ceremoni ishin mbi 1000 të ftuem.