Perfundon mbledhja. Bashkepunimi si anderr e shqiptareve sot asht realitet!

Mbas mbledhjes se perbashket te dy kryeministrat, Edi Rama e Isa Mustafa kane dale ne nji konferenc per media.

Kryeministri kosovar ka thane se shqiptaret kane korre shume suksese e ne kete varg asht edhe kjo mbledhje.

“Bashkepunimi qe sot konsiderohet anderr e shqiptareve sot asht realitet dhe model europian”, ka thane Mustafa.

Gjate kesaj mbledhje jane nenshkrue 7 marreveshje mes Kosoves dhe Shqipnise.

 

mustafa-rama

 

1-marrveshjet

2-marreveshjet

Shperndaje në: