Perfundon monitorimi i Doganës prej EULEX

Sot me nji ceremoni rasti përfundon mbikëqyrja dhe monitorimi i Doganës së Kosovës nga ana e EULEX.

Drejtori të Përgjithshëm të Doganës dhe U.D. Shefit të EULEX në prani të zavendësambasadorit të SHBA’ve, pritet të takohen në selinë e Doganës prej orës 11:00.

Kurse, mbas gjysë ore drejtori i Përgjithshëm i Doganës dhe U.D. shefit të EULEX’it, kanë me ju drejtue mediave.

Shperndaje në: