Përfundon seanca dhe sesioni pranveror

Kryeparlamentari Kadri Veseli njoftoi se sot përfundon sesioni pranveror dhe mbas disa ditësh vazhdohet me atë dimnor.

Ne seancen e sotme ishte parapa te shqyrtohet projektligji per ratfikimin e marreveshjes se Demarkacionit me Malin e Zi, por ajo deshtoi, per shkak se Kryeministri Isa Mustafa kerkoi terheqjen e saj nga rendi i dites.

Mustafa tha se nuk ka rrethana qe me u votue Demarkacioni sot.

Shperndaje në: