Përfundon seanca, vazhdon me 15 Mars

Seanca e Kuvendit të Kosovës, e cila filloi me hedhje gazi dhe uji ka përfundue para pak minutave.

Gjatë séancës, e cila ka fillue rreth orës 11:00 janë miratue nji varg projektligjesh.

Këto projektligje u miratuen pa praninë e deputetëve të opozitës, të cilët e kanë lëshuar seancën.

Vazhdimi i seancës së sotme ka me u mbajtë 15 Mars (të Martën e ardhshme).

Shperndaje në: