Përfundon tryeza e LAA’s, nxjerren disa konkludime

Ka përfundue tryeza e thirrun nga koalicioni LAA për çsshtjen e konstituimit të institucioneve të reja.

Deputeti i LDK’s, Driton Selmanaj në përfundim të tryezës ka thanë se konkludimet janë që PAN’i ka bllokue formimin e institucioneve tue shfrytëzue të drejtën për formimin e institucioneve dhe se mosformimi i institucioneve ka pasoja të mëdha ekonomike.

Në këtë tryezë asht shqyrtue mundësia për me dërgue në Gjykatën Kushtetuese çashtjen e shfrytëzimit të së drejtës për propozimin e kandidatit për kryetar.