Përgjigjet shkurt zyrtari i AAK’s mbas ftesës së Kurtit për koalicion

Kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e AAK, Ahmet Isufi, ka folë rreth ftesës së Albin Kurtit që t’i bashkohen Vetëvendosjes, dhe së bashku ta krijojnë Qeverinë e ardhshme.

Ahmeti asht përgjigjë shkurt rreth kësaj kërkese të Kurtit.

“Na jemi tue i pritë rezultatet, dhe temat tjera kemi m’i diskutue mbas rezultateve”, tha ai për Gazeta Blic.