Përleshje të reja në Turqi

Në afërsi të aeroportit të dytë ma të madh në Stamboll shpërtheu nji përleshje në mes të forcave turke të sigurisë dhe puçistëve.

Siç asht raportue nga “USA Today” policia ka shtanë në nji grup të puçistëve, të cilët mandej i arrestuen në aeroportin “Sabiha Gokcen”