Përmbytje në disa zona nëpër Kosovë (video)

Reshjet e shiut që kanë ra gjatë natës, kanë ba që disa zona nëpër Kosovë me u përmbytë.
Në Malishevë dhe Mirushë, reshjet e mëdha të shiut i kanë shndërrue rrugët gati në liqe artificial.

Madje Policia mbramë asht detyrue me bllokue kerrret në qarkullim, për shkak se rrugët kanë qenë të pakalueshme.

Rruga veshtirë e kalueshme asht edhe ajo e magjistrales Prishtinë-Ferizaj.

 


Malisheve by lajmi-net

 

Shperndaje në: