Përmbytjet në Japoni, 18 të vdekun dhe 27 të zhdukun

Ma s’ paku 18 persona kanë vdek dhe 27 konsiderohen të zhdukun nga përmbytjet që kanë godit jugun e Japonisë ndërsa ekipet e shpëtimit vazhdojnë kërkimet për të mbijetuemit, njoftojnë sot zyrtarët.

Ma shumë se 60 cm (24 inç) shi ra në Prefekturën e Fukuokës në vetëm 24 orë të Shtunën, simbas agjencisë së motit të Japonisë.

Ma shumë se 15 cm shi pritet me ra të Diellën në pjesën veriore të Kyushu.